Regisztráció||Bejelentkezés

12 július 2014

Bricklake & Sean Darin

iur2bs

A Sosto Noise-on zenélnek 2014. Augusztus 8.-án a Birthday Party-n!

 

Fiatalok, jó barátok és a jelek szerint szemtelenül tehetségesek. Utóbbit mi sem bizonyítja jobban, mint a tény: a világsztár D. Ramirez világszerte több száz fiatal producer jelölt közül választotta ki Bricklake-et és Sean Darint. Zenéiket ma már olyan nevek is játsszák, mint Carl Cox, Paul Van Dyke és Matt Darie.Senden Baska című slágerük nem csak itthon, Törökországban is hódított. Chris Lawyer-rel közösen pedig a „szirének hívószavát” is megzenésítették. A világsztár BT remixversenyén is nyertek, így a legnagyobb kiadók egyike, az Armada Records is korongra égette már a munkájukat. Bricklake és Sean Darin azonban nem ül a babérjain, eleddig legutolsó slágerük, amit Herr Spiegellel közösen készítettek, a Don’t You Mind a rádiók és a legnagyobb bulik kedvence, nem csak itthon.

Bricklake Biography:

A legtöbb producer már fiatalkorában elkezd érdeklődni a zene iránt. Nem volt ez máshogy Bricklake-kel sem.

Apja 23 évig foglalkozott a zenei rendezvények hangosításával. Az ifjú titánt már ekkor megfertőzte a zene szeretete és mindig az járt a fejében, hogyan szólhatna valami még jobban.

Zenei hozzáértését már az első dala, a ‘Give It Up’, is igazolta, amelyet Andy Slate-tel közösen készítettek. A trekk a Nervous Records gondozásában jelent meg és olyan nevek tolták, mint Carl Cox vagy Paul Van Dyk.

A hazai klub életben már mindenki jól ismeri. Bárány Attila és Hamvai PG producere volt.

2010-ben indult a példaképe, D. Ramirez, által meghirdetett producervesenyén és több száz jelentkező közül került ki győztesen a Beat c. zenéjével, ami később Ahmet Sendil kiadójánál, a Bosphorus Underground Recordings-nál jelent meg.

Ezt követte a DJ Wallas-nak készített remixe, amelyet a ‘Dallam’-ra követett el. A remix az itthoni táncterek kedvencévé vált. Szinte egyedülálló a magyar vokálú zenék között, hogy külföldre kerüljenek, de bebizonyosodott, hogy ez sem lehetetlen. Bricklake remixét Matt Darey pörgette a 2011-es Miami WMC fellépésén és közel 100 FM rádió sugározta globálisan.

Remixet készített Dirtyhertz- 6 Strigs Hero-ra, amelyet a Pacha Records jelentetett meg.

Bricklake sikereire Chris Lawyer is felfigyelt és felkérte egy remixre a Sirens Call c. dalára, amely annyira jól sikerült, hogy később egy énekes verzió is készült a dalra. A dal vokálját a new jersey művész Rico Caruso énekelte fel.

Reaktor c. zenéje eredeti verzója és Chris Lawyer remixe meghódította a Beatport Minimal Chart-ját is és bekerültek a Top 100-ba.

2011. Januárja  óta a Radio Face DJ-je és zenei főszerkesztője.

2011 Augusztusában saját kiadót alapított Chris Lawyer-rel, amely a Groovemate Records nevet kapta. Megjelenéseik sorra tűnnek fel az online zenei áruházak Top 100-as eladási listáin.

Remixet készítettek Chris Lawyer-rel a világhírű DJ Tarkan ‘Imen’ c. dalára, amely DJ Tarkan és V-Sag kiadójának gondozásában, a

No Smoking Recordings-nál látott napvilágot.

Az igazi áttörést Big Band c. dala hozta meg, amely a megjelenést követően a hazai klub élet egyik meghatározott darabjává vált. Nincs olyan buli, ahol ne csendülne fel a mondat “Hábibi Hábibi Big Band”. Emellett a világhírű Sasha is rátalált a dal Andy Slate remixére és előszeretettel pörgeti. A DJ Tunes House Chart-ján egészen a 4. helyig jutott és a MAHASZ Dance Top 40-be is bekerült.

Ez a srác sosem áll meg, folyamatosan dolgozik a boszorkánykohnyhájában.

2012-ben elindul a We Fakmetal projekt, amelyben az electro és dubstep vágyait fogja megvalósítani egy ördögi hármas keretében. A projekt tovább két tagja Chris Lawyer és Dylan.

A közös munka egyébként nem csak a We Fakmetal projekt keretén belül valósul meg. Dylan-nel remixet készítettek Goldhand ‘Rain Down On Me’ c. slágerére és közös trekkjük a ‘Vampire’ 2012 Februárjában jelent meg a Groovemate Recordsnál.

|