Regisztráció||Bejelentkezés

27 november 2015

Mi a baj a Sosto Noise-al?

Sajnos nem minden bulink 10 pontos, vagy de? 😛
Á biztos nem, vannak nálunk is hiányosságok. A ruhatárunk lehetne nagyobb, az italárak nem nálunk a legolcsóbbak, és nem mindig kapod meg időben a piád. Hozzánk is sikerül bejutnia sajnos, bunkó embereknek, hiába szűrjük őket, valahogy beszivárognak. De akárki akármit mond, a legnagyobb bulik a megyében nálunk vannak, a legjobb hangulata a Barbizonnak van, a legnépszerűbb fellépők a Sosto Noise-on zenélnek! A legjobb vendég pedig TE vagy! Köszönjük, hogy vissza jársz rendezvényeinkre. Folyamatosan próbálunk fejlődni és kijavítani a hibáinkat, ebben nagy segítségünkre lehetsz, ha megírod saját tapasztalataidat ide.
? Észrevettük, hogy rengeteg taxis irreálisan magas árakat kér egy fuvarért, ezért minden buli után ingyenes buszjáratot indítunk a Fürdő utcáról, a Hotel Tara elől. A busz 3:30-kor, 4:00-kor és 4:30-kor indul be a városba az Univerzum üzletházig. Végig megy a Korányin, visszafelé pedig a Sóstói úton jön. (ahol jelzel, ott megáll a busz)
phoca_thumb_l_barbizon_hangulat_2012_45Cocktail Glass EmoticonBeer Emoticon Már 13 pult áll a rendelkezésetekre a Barbizonban! Sokan szerintem még a felénél sem jártatok, a következő alkalommal az lesz a feladatotok, hogy megtaláljátok mindegyiket. A pultos lányok is igyekeznek minél gyorsabban kiszolgálni titeket. 101 fajta pálinkánkat megkóstolhatod, fent a pálinka pultban.
Music Notes Emoticon Két teremben is bulizhattok, van egy kistermünk (ami már elég naggyá bővült), ahol mindig a legjobb r’n’b, hip-hop és rap zenéket játssza Mess papa!
Policeman Emoticon A balhékat a biztonságis srácaink próbálják már csírájában elfojtani, ebben sokat fejlődtünk az idők folyamán. Komoly balhé szerencsére már egyáltalán nincs. Növeltük az őrök számát is.
Baby Face Sok 16 éven aluli szeretne nálunk bulizni, aminek mi nagyon örülünk, hogy ilyen népszerűek vagyunk a körükben. Az idősebb korosztály azonban nem szeretne általuk ’pisiseknek’ nevezettekkel együtt szórakozni. Megértjük mind a két oldalt, de szerintünk is túl korai a 16 éven aluli bulizás, ezért ezt a dolgot nagyon komolyan vesszük és folyamatosan kérjük mindenkitől az igazolványt.
Tablet Or Smartphone Emoticon Korábban tapasztalhattátok, hogy online is lehetett bulijainkra jegyet váltani a tickethunter.com –on, amit a későbbiekben megint be fogunk vezetni. Ezzel is szeretnénk elősegíteni, hogy ne kelljen elmennetek a Bodybuilding Boltba, hanem kényelmesen otthonról is tudjatok belépőt venni.
Finger pointing upA-ok sign Továbbra is célunk, hogy nem hétköznapi bulikat szervezzünk a régióban hanem #csaknagybuli –kat! Így az általatok legkedveltebb fellépőket próbáljuk megcsípni és a legjobb zenéket játsszuk.
?? A hangzást a világítást és a látványtechnikát is folyamatosan fejlesztjük.
? Mindig minőségi képeket és videóanyagokat készíttetünk a partykról!
? Sokan nem tudják még mindig, de több mosdónk is van már nyár óta. Az R’n’B terem mögött egy hatalmas komplexum van, szóval használjátok és vigyázzatok is rá!
Index finger Egyes bulijainkon, limuzinnal hozatjuk ki a azokat, akik meghívják 500 ismerősüket rendezvényeinkre.

#justbigparty #csaknagybuli #köszihogybeneztel Facebook Sunglasses Smiley

|