Regisztráció||Bejelentkezés

18 november 2015

Miért adod könnyen magad?

Elég gáz….Bulizzunk inkább tartással!

Muszáj felvetni a témát, mert gyakran látni, hogy világunkban mekkora fordulat következett be a pár „választás”-ban. Régi mondás és rendben is van, hogy mindig a nő választ. Csakhogy ez mára odáig fajult, hogy a csajok gyakorlatilag „rámásznak” a pasikra. Nem ritka, hogy már az első néhány óra után ágyba szeretnének menni, és a dolog pikantériája, hogy a pasik erre NEMET MONDANAK! Kimondhatjuk bátran, már nem akarnak könnyű prédát!
A lányok legnagyobb része már 15 éves kora körül bulizni jár. A szórakozóhelyeken nyilván ismerkedünk is. Gyakorta látni, hogy egy lány – egy estén – több fiúval is „kavar” és nagy százalékban már szüzességét is elveszti ebben a korban. Ha ez mondjuk, komoly kapcsolatban történik, azt mondom, ez van, kicsit tolódott a statisztika, előbb érünk. Viszont erről csak nagyon kirívó esetben van szó.
Close up of smiling couple face to face in nightclub
A srácok gyakran panaszkodnak egymásnak, hogy, ha – úgymond – normális lányt keresnek, akkor el kell fogadniuk a tényt, hogy ilyen már gyakorlatilag nem is létezik. Magam is hallottam már buli közben egy mellettem álló fiút, aki ezt a kérdést tette fel egy lánynak: „Miért adjátok ilyen könnyen magatokat? Össze-vissza kavartok, minden buliban akár több pasival is, utána pedig csodálkoztok azon, hogy nem találtok magatok mellé igényes, normális srácot? Na, mert persze olyan kellene!?”
Nos, ez egy fiú kérdése volt, tehát el lehet képzelni, hogy mi a véleményük a mostani lányokról, főként, ha buliban nézik végig „hőstetteiket”. Meglehet, hogy tapasztalnak is testi kontaktust valamelyikkel, akit aztán másnap – milyen véletlen – „elfelejtik” felhívni.
Nincs már udvarlás, többszöri találkozgatások, és nincs várakozás sem, hogy vajon milyen lesz majd „vele”, hiszen az első „randin” megtörténik az aktus. Ez – bocs –de valahol szánalmas. A lányok gyakorlatilag – itt meg kell jegyezni, hogy nagyon nagy tisztelet a kivételnek – saját magukat járatják le és utána nem értik, hogy mi a baj velük, miért nem kellenek senkinek 18-20 éves korukra.
Én a nemi betegségekről már nem is papolnék senkinek, mert a csapból is ez folyik, és mindenki azt mondaná, oké, oké én ezzel tisztában vagyok. A legjobb, amikor ezt hallom: „Áh, velem ez nem történhet meg!” Mondják ezt mindaddig, amíg aztán „neadjIsten” megvan a baj. Egy herpesz, vagy pozitív AIDS teszt után, már csak a mondás marad, mi szerint: Késő bánat, eb gondolat.
Szóval ezek az egyéjszakás kalandok, főleg első randin, főleg buliban, főleg több „pácienssel” higgyétek el lányok, senkinek sem jó! Nektek a megítélés, a mindenféle nyavalya veszélye miatt, a fiúknak pedig az elkeseredettség és a „kiégés” miatt.
Menjünk vissza, csak legalább egy picit a múltba, és örüljünk a várakozásnak, ami az együtt járás izgalmát hozza, ismerkedjünk, bulizzunk felhőtlenül, de előrelátóan! Szerintem nagyon megéri!
|