Regisztráció||Bejelentkezés

18 szeptember 2014

Newik

A Sosto Noise-on zenél 2014. Október 3.-án Szalagavató Party!

 

Newik 2005-ben döntött úgy, hogy a zenének szenteli az életét. Beiratkozott a Mixdown Dj iskolába, ahol lehetösége volt az akkori legnépszerűbb lemezlovasoktól tanulni. Dj karrierje Budapesten (HU) kezdödött, itt képezte magát, és itt került elöször a nagyközönség elé. Debütálása után egyre több magyarországi klub házigazdájaként dolgozott, ennek köszönhetően 2006-ban megkezdődtek a szlovákiai, ausztriai és további külföldi országokban való fellépések.

 

2006-óta Newik rádiós karrierje egyre erösödik. Sok év gyakorlat után 2012-ben megkapta a lehetőséget, hogy tagja legyen az egyik legnépszerűbb hazai rádióállomás, a 89.5 Music Fm (www.musicfm.hu) MusicKillers DJ showjának. Minden csütörtökön 21.00-tól 23.00-ig “live” hallgatható. Ez a rádió a fiatalok körében a leggyorsabban növekvö hallgatottsággal rendelkezik.

 

2013. augusztusában Newik karrierje óriási lendületet vett a magyar zenei piacon. Elkészítette elsö saját zenéjét, a My Love-ot, amely az FLD Records gondozásában jelent meg. A dal elsöprö sikert aratott az életérzésével, és a 2013-as év legnagyobb hazai nyári slágereként tartják számon. 

https://www.youtube.com/watch?v=XFT9CYpt95I&list=TLSrNIC-RaoFCeQPwI7iOLOq1OxQvMVRBF

 

A My Love rekordidőn belül felkerült a magyarországi rádiók legtöbbet játszott dalai közé, és azóta is töretlenül pörgetik az ország különböző médiumaiban. A Music Channel és a Viva Tv is állandó rotációban játszotta a klipet.

http://www.youtube.com/watch?v=5pSyvJSUYDU&list=TLRs54tTYHntoSZHdIeCc7v96Hj415FoOS

2014-ben a dalt átvette az ibizai székhelyű, világhírű Pacha Recordigs, így általuk 4 válogatás albumra is felkerült.

 

|