Regisztráció||Bejelentkezés

22 november 2015

Ó Rómeó, miért vagy te Rómeó?

Bizonyára ismeritek a neten vírusként terjedő videóit Jónás Rómeónak melyekről ő lehet, hogy azt hiszi, hasznos lehet mások számára. De nem tudhatjuk, mi járhat az ő fejében vagy esetleg mi nem. Minden esetre az feltűnt, hogy nem találkoztam olyan emberrel, aki komolyan vette volna az egészet vagy nem negatív véleménnyel volt róla. Miért lehet ez? Összegyűjtöttük nektek Jónás Rómeó mozzanatait/tulajdonságait, amelyek talán magyarázatot szolgáltatnak a Jónás Rómeót övező negatív véleményekre.
1.Van, amikor kb. 2 szó után csak grimaszol a kamerába, és ennyi, ez volt egy videó.
2. Zene mellett félmeztelenül ölelget egy plüssállatot, IGEN ez is egy videó akar lenni.
3. Értelmetlen mondatai miatt. Pl. Egy REAKCIÓvideóban elhangzik tőle az a mondat:
„Most nekiálltok minket oltogatni fuu de nem veszitek észre, hogy semmi REAKCIÓ nincsen rá” vagy „…de hát igazából, akinek inge, ne vegye magára”
4. Nem nagyon nyitja ki a száját beszéd közben ezért szavai gyakran érthetetlenek. Hiányzik egy szó eleje vagy épp a vége. Vagy talán még ahhoz lehetne hasonlítani amikor megfogod a nyelved és úgy próbálsz beszélni.
5. A haja miatt, melyről azt hiszi, divatos, sokak szerint inkább röhejes. Hirtelen bevillant Johnny Bravo tumblr_mcoqk4NZUX1rxrkja
De a végére találtunk egy jó tulajdonságot is ! Mégpedig szerintem mutat egyfajta tükröt a mostani fiatal generációnak és rájönnek, hogy talán „én is kezdek egy kicsit ilyen lenni” és ez nem biztos, hogy a megfelelő irány. Összegezve, Jónás Rómeó talán akaratán kívül egy szórakoztató alak bár gyakran látok embereket akik inkább sírnak rajta és nem a meghatódottságtól.
R.B.
Rómeó ‘munkásságát’ itt tekinthetitek meg:

|