Regisztráció||Bejelentkezés

04 október 2014

Purebeat

 

A Sosto Noise-on zenél 2014. November 7.-én This is Your Party!

 

 

SHOULDA. A szó, amit Jamie Woon után talán Purebeat nevéhez kapcsolnak a legtöbben Magyarországon. Milliós nézettségű remixe ugyanis az elmúlt évben meghódította hazánkat és nem maradt club, ahol ne szólalt volna fel rendszeresen. A hazai slágerlisták élén és a legkedveltebb lemezlovasok táskáiban is egyaránt biztos helye van ennek a muzsikának. Ezért és talán páratlan DJ szettjei miatt lett Purebeat a 2012-es év egyik hazai DJ felfedezett jelöltje.

2005 és 2011 között Budapest kisebb klubjai mellett néhány hazai nagyvárosban is vendégszerepelt, megnyerte az Ibiza DJ versenyt, mialatt főként produceri munkáinak tökéletesítésén fáradozott.

Az áttörést a Steve Judge – Moving india remix és a Jamie Woon – Shoulda remix hozta, melyekkel országos népszerűségre tett szert, és amiket mind a mai napig milliók hallgatnak.

2012-ben bejárta hazánkat, számos klubban lépett fel, fesztiválok és party-sorozatok rendszeres vendége lett melyek közül csak a legnagyobbak:
Studio, Coro café (Gicch), Dokkoló, Club Patron, Ibiza Sound fesztivál, Lights off, Mistique Party, Toxic, stb…

A 2012-es év hazai dj felfedezettjének jelölték és a környező országok is egyre inkább érdeklődnek iránta.

Talán az idei év egyik legfontosabb momentuma, hogy hivatalos remix felkérést kap Pitbull és Lumidee közös szerzeményére, a Crazy-re, ami hamarosan hallható lesz.

És persze nincs megállás!

|