Regisztráció||Bejelentkezés

14 január 2017

Rico x Miss Mood

InterjúMajom:Sok idő eltelt,amióta legutóbb beszéltünk.Azóta úgy hallani,ezerrel készülsz a Minden Dumán Dráma c. lemezzel.Hogy áll most a lemez?  

Rico:Folyamatosan formálom az anyagot! Zeneileg és szövegileg is egyre jobban körvonalazódik a projekt, a maximumra törekszem. Én nem robbani szeretnék, hanem azt, hogy megértsenek.

 

InterjúMajom:Sok szóló trekk látott napvilágot az idén tőled.Lesz-e új a lemez előtt? 

Rico:Amikor a spanjaimmal lazulunk és beszélgetünk a terveimről és az ötleteimről, full komolyan mondom nekik mindig, hogy ez volt az utolsó, hogy nem adok ki több dalt a lemez előtt!A reakció egy vállveregetés nevetéssel fűszerezve, mert ismernek és tudják, hogy nem bírok a véremmel!Szóval nem tudok leállni, mindenképpen lesznek dalok még a lemez előtt. (mosolyog) 

InterjúMajom:Van 2 számod (Nem elég,Felejthetetlen),amit újragondoltál.Ez a 2 újítás minek tudható be? 

Rico:A Nem elégből soha nem elég, így nem volt elég az első verzió (nevet).A Felejthetetlen pedig Déjá Vu barátom ötlete volt. Előfordulhat, hogy lesz még hasonló újragondolás..

 

InterjúMajom:Vissza a Minden Dumám Drámára.Mióta készül,milyen hangulatban telnek a felvételek, közreműködők, producerek, egyéb kulisszatitkok? 

Rico:Egy kislemeznek indult a projekt 2010 nyarán kint Londonban! Azóta sok minden történt velem és sok mindent tapasztaltam, érettebben látok bele abba amit csinálok.A felvételek olyan hangulatban telnek,amilyen hangulata van az adott dalnak, ha szomorú hangvételű akkor olyan is vagyok, ha dühös akkor pedig dühös vagyok.Az első számú producere az albumnak Déjá Vu barátom, de lesz rajta Essemm, BLR illetve Everest instrumentál is!A közreműködők közül aki biztos az Essemm, BSW és BLR, a többi meglepetés. 

 

InterjúMajom:Idén már felléptél Essemmel karöltve Gyöngyösön és a BeerSeeWalk csapatával karöltve Egerben.Hol láthatunk téged legközelebb fellépni? 

Rico:Igen, velük imádok nyomatni, mert családias hangulata van a dolognak! Kapok leveleket, hogy ide vagy oda nem megyek e, de ez sajnos nem rajtam múlik hanem a szervezőkön! Egy dolog biztos, ha megjelenik a lemezem szeretnék eljutni vele minden megyébe, minimum egy nagyvárosba! 

 

InterjúMajom:Rajta leszel-e valaki készülő cuccán? 

Rico:Rajta leszek az új Essemm lemezen, az új BeerSeeWalk lemezen, P.G. készülő albumán,Everest produceri lemezén, Gerola lemezen, Flemm lemezen és a legújabb kistesóm Flow lemezén is! 

 

InterjúMajom:Gyöngyösi vagy. Fontos, hogy a városodról/környékedről beszélj? 

Rico: Igen fontos! Tudom, hogy honnan jövök és bármeddig jutok majd el, Gyöngyös a véremben marad!Ma már én is és a haverjaim is látjuk, hogy milyen egy mocskos világban vagyunk, ami mindig is itt volt körülöttünk, csak pár éve nem érdekelt minket. Tudod, szerettünk kint lógni reggeltől estig és nem létezik olyan zug, vagy sarok, vagy járda, vagy bármi a környéken, amit nem ismernénk.A lemezen szerepelni fog egy dal, ami itthon a városban himnusz lesz…Illetve az első klip is itt forog a környéken, igaz történet alapján, igazi helyszínekkel.

InterjúMajom:Sokan kérdezték lesz e közös lemezed Essemmel….

Rico:Minket csak egyszer kellene bezárni együtt pár hétre egy profi hangstúdióba…A válasz spontán jönne ki!

 

InterjúMajom:Klipben nem gondolkozol? 

Rico:De. Már tudom is, hogy miből készül az első hivatalos klipem,de senki nem fogja tudni egészen a megjelenés napjáig!

 

InterjúMajom:Rico pólót vagy egyéb kiegészítőt nem tervezel? 

Rico:Az album megjelenése után, szeretnék pólót pulcsit!Illetve az album mellé valami kis meglepetést, amit az igazi hallgatóim,akik megvásárolják majd a korongot a bizalmukért cserében kapnak.

 

InterjúMajom:Mit tanácsolnál annak,aki most kezdene el a reppel foglalkozni? 

Rico:Önkritikát és ha érzi amikor meghallgatja, amit rögzített és hisz magában, akkor kitartást!

 

InterjúMajom:Üzenet az olvasóknak? 

Rico:Az élet egy kibaszott küzdelem, aki alá apu pakol,ezt sosem fogja érezni! De ti,akiket ezek a mocskok a felső tízezerből pornépnek neveznek és lenéznek,ha nem márkás a csukátok, vagy nem elit helyekre jártok szórakozni,hanem a spanokkal ültök kint egy padon a telepen a fagyban is,és az igazi való világot nézitek…vagy ti,hölgyek,akik a legfontosabb dolgot,az életet adtátok nekünk,de a részeges barátotok,férjetek terrorban tart és bánt titeket…na tiétek lesz az album!A mottó:Fel a fejjel! Minden Dumám Dráma

 

InterjúMajom:Bigup-ot kiknek küldesz? 

Rico:A családomnak, a két bratyómnak, a spanjaimnak, Déjá Vu barátomnak, Essemm tesómnak,a BSW tesóimnak, BLR-nek, Tíkéjnek, P.G.-nek, Chefnek, Daynek, Everestnek,az új arcoknak, Gerolának, Flownak, Flemmnek és minden olyan hallgatómnak akik mellettem állnak.(Ha valakit kihagytam, de tudja, hogy itt a helye annak is fel)

 

InterjúMajom:Rico,köszönöm az interjút!

Rico:Én Köszönöm.  

 

Rico Facebook:www.facebook.com/90RICO

 

|